bedrijfsuitjes amsterdambedrijfsuitje in amsterdamuitje amsterdam
Herken de Mol stadsspel

Uw dag begint met een spannend en actief spel in het centrum van Amsterdam dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Bij Herken de Mol draait het om kennis, vertrouwen en diverse ludieke opdrachten. De mol zal proberen zoveel mogelijk opdrachten te laten falen. Wie wint het vertrouwen en mag de beslissende opdrachten uitvoeren? Ben jij in staat de ware identiteit van de mol te ontmaskeren?

Wij zullen de mol van tevoren inlichten en instructies geven zodat hij of zij precies weet wat er van hem of haar verwacht wordt! U krijgt 3 keer de kans om de mol binnen de groep te herkennen… Heb jij met je team als eerste de mol gevonden? Dan ben jij de winnaar van de ‘Herken de Mol’ bokaal!

Borrelboot
Na het spannende spel heeft u tijd om na te praten en te borrelen op één van onze boten. De borrelboot is absoluut de leukste manier om door de stad te varen. Aan boord van uw eigen boot kunt u onbeperkt gebruik maken van de Hollandse bar (bier, wijn en fris). Ook staan er diverse hapjes voor u klaar, terwijl u geniet van het uitzicht en de sfeer aan boord. Extra sfeer? Deze vaart is eventueel uit te breiden met een gids, zanger(es) of accordeonist aan boord!

3-gangen diner
De boot meert af voor de deur van één van onze favoriete restaurants. Intiem met een klein gezelschap of met uw vijfhonderd beste vrienden? We kiezen het restaurant dat het beste bij uw gezelschap past. Een mooie afsluiting van een heerlijk lente uitje!

Prijs excl. btw: Vanaf € 84,50 p.p.
Aantal: Minimaal 15 personen
Tijdsduur: +/- 6 uur
Inclusief: Begeleiding, prijsuitreiking, boothuur, onbeperkt Hollandse bar op de boot
Deel dit uitje: