bedrijfsuitjes amsterdambedrijfsuitje in amsterdamamsterdam bedrijfsuitje
Jordaan speurtocht

In de Jordaan geen Mc Donalds op elke hoek maar smalle straatjes vol trendy winkels, galerieën en gezellige kroegjes. Zie de oude bewoners, de ‘nieuwe creatievelingen’ en de Amsterdamse jetset tijdens deze speurtocht door de meest bezongen volksbuurt van Nederland. Een oude wereld vol nieuwe contrasten en gein. U beantwoordt vragen over de Jordanese tradities, de roerige geschiedenis en haar beroemde bewoners. Maar ook ludieke opdrachten en vragen komen aan bod. De speurtocht eindigt in een echt bruin café waar binnen een heerlijk drankje op u wacht en de winnaar bekend gemaakt zal worden.

Hou van Holland dinerspel
Het Ik hou van Holland dinerspel is een van onze leukste uitjes. U wordt ontvangen op een gezellige Hollandse locatie in het centrum van Amsterdam, waar u na een borrel aan tafel gaat. Tussen de gerechten door worden de rondes van het spel gespeeld. Tijdens dit spel worden u en uw vrienden/collega’s verdeeld in het oranje  team en het ‘Holland’ team. Wie weet er de meeste feiten over ons koude kikkerlandje, wie kan het beste bekende Nederlanders imiteren en wie is de koning(in) van het spellen? Wie weet de overwinning in de wacht te slepen en gaat met de beker naar huis?

After dinner cruise
Een bijzondere afsluiting van de avond. Geniet op uw eigen boot van een heerlijk dessert of een kopje koffie met likeur en bonbons. Bewonder Amsterdam vanaf het water en zie de bezienswaardigheden aan u voorbij glijden. De grachtengordel met al z’n prachtige monumentale panden en gevels, de Reguliersgracht met de beroemde 7 bruggen, de Magere Brug over de Amstel, het VOC-schip, het Anne Frankhuis, het smalste huis, de rosse buurt en de Jordaan.

Prijs excl. btw: Vanaf € 89,50 p.p.
Aantal: Minimaal 15 personen
Tijdsduur: +/- 7 uur
Inclusief: Begeleiding, prijsuitreiking speurtocht, 3-gangen diner, presentator spel, boothuur, dessert
Deel dit uitje: