bedrijfsuitje amsterdambedrijfsuitjes amsterdam
Rondleiding Carré

U start uw bedrijfsuitje met een rondleiding door het Koninklijk Theater Carré, waarbij een gids u meeneemt door het theater, de foyer, het toneel en de kleedkamers. U krijgt informatie over de historie, architectuur en voorstellingen. Voel en hoor wat zich allemaal heeft afgespeeld in de 120 jaar dat Carré bestaat. Het is een magische plek vol herinneringen.

Lunchboot
Na de rondleiding wordt naar u naar de boot begeleid. Het is heerlijk lunchen op onze lunchboot. Laat het Amsterdamse decor aan u voorbij trekken en geniet gelijktijdig van de lekkerste lunch. De smakelijkste transfer die u zich kunt wensen! Is snert niet uw cup of soup? Spaanse tapas of een Indonesische rijsttafel zijn heerlijke alternatieven. Voor welke culinaire invulling u ook kiest, dit wordt gegarandeerd een gezellige vaart! Afhankelijk van uw budget en aantal personen kiezen we de boot die het beste bij uw gezelschap past. Informeer naar de mogelijkheden!

Fietstocht
Tijdens de fietstocht door oud Amsterdam neemt de gids u mee langs Amsterdams’ leukste buurten. De stad verandert bij elke hoek. We passeren de wallen, de grachten en eindigen in de Jordaan. Eerst bezoekt u de meest spannende buurt van Amsterdam; de wallen. De middeleeuwse huizen en de opmerkelijke bewoners maken daarna plaats voor de grachten van de Gouden Eeuw. Deftige stadspaleizen en koetshuizen om bij weg te dromen; de stad op haar mooist. De fietstocht eindigt in de Jordaan, de gezellige volksbuurt. Bruine cafés, gezellige straatjes en hofjes. Het hart van de stad.

 

Prijs excl. btw: Vanaf € 69,50 p.p.
Aantal: Minimaal 15 personen
Tijdsduur: 5 uur uur
Inclusief: Rondleiding Carre, boothuur, lunch, fietshuur, gids
Deel dit uitje: