boottocht met diner in amsterdamboottocht met eten in amsterdamrondvaart door de grachten met eten’s Avonds dineren op niveau en tegelijkertijd varen door de grachten van Amsterdam? Puur* Amsterdam organiseert rondvaarten met eten op de mooiste boten van Amsterdam. U wordt tijdens het diner op de boot door het bedienend personeel met een glaasje prosecco ontvangen. Dan begint de twee uur durende tocht langs de mooiste en sfeervol verlichte plekken van Amsterdam.

Tijdens deze heerlijke vaart wordt u een heerlijk 3-gangen diner geserveerd. Wilt u weten wat er op het menu staat? Neem dan even contact met ons op. Naast dit diner is deze luxe culinaire boottocht inclusief onbeperkt bier, wijn, frisdrank en koffie/thee.

Er zijn diverse mogelijkheden om te eten tijdens een rondvaart. Zo kunt u ook varen met de BBQ boot, Sushi boot of varen van restaurant naar restaurant met ons Floating Dinner. Neem contact op met één van onze medewerkers en we doen graag een vrijblijvend voorstel op basis van uw wensen en budget.

Prijs excl. btw: Vanaf € 69,50 p.p.
Aantal: Minimaal 20 personen
Tijdsduur: 2 uur
Inclusief: Ontvangst met Kir, 3-gangen diner, onbeperkt Hollands gedestilleerd
Deel dit uitje: