personeelsuitje amsterdambedrijfsuitjes amsterdambedrijfsuitje in amsterdam
Sloepen puzzeltocht

Met de puzzeltocht per sloep beleeft u een spannende competitie op het water. Per team van 6 personen vaart u door de Amsterdamse grachten en strijdt u voor die felbegeerde bokaal. Als in een film laat u de mooiste grachtenpanden aan u voorbij trekken en bent u deel van de stad, zonder dat de stad u hoort. U vaart namelijk met elektrisch aangedreven fluisterboten geruisloos door de stad. Al puzzelend vind u de weg naar de eindlocatie!

Smartlappenworkshop
Na het sloep varen maakt u op ludieke wijze kennis met de vele liederen uit het smartlappen repertoire. In de muzikaalste wijk van Amsterdam, de Jordaan, wacht onze accordeonist u op om u de fijne kneepjes van het smartlappen zingen te leren. Kent u de teksten niet? Geen paniek: de teksten worden u uitgereikt, zodat u naar hartelust mee kunt zingen! Van uithaal tot snik, aan u de keuze in welke volgorde de hartverscheurende tranentrekkers en levensliederen de revue passeren. Alles komt aan bod!

3-gangen diner
Wij houden van Amsterdam en van goed eten… Aansluitend aan de smartlappenworkshop zoeken we voor u dat heerlijke restaurant dat het best bij uw gezelschap past. We kennen Amsterdam en adviseren u graag én vrijblijvend. Intiem met een klein gezelschap of met uw vijfhonderd beste vrienden? Graag maken we uw bedrijfsuitje onvergetelijk…

Prijs excl. btw: Vanaf € 69,50 p.p.
Aantal: Minimaal 10 personen
Tijdsduur: +/- 6,5 uur
Inclusief: Huur sloepen, begeleiding en prijsuitreiking puzzeltocht, workshoplocatie, accordeonist, 3-gangen diner
Deel dit uitje: