boottocht in amsterdamboottocht met stoomsleperboottocht met bbqAan steiger 14 ligt uw eigen stoomsleper klaar om u mee te nemen voor een heerlijke tocht door de Amsterdamse havens, KNSM, het IJ en eventueel het IJselmeer. Ervaar een unieke rondvaart op deze unieke boot. Het schip beschikt over een heerlijk ruim dek en een stijlvol ruim dat volop de mogelijkheid biedt om van elkaar gezelschap te genieten, te borrelen en te dineren terwijl het Amsterdam decor aan u voorbij trekt.

Tijdens de vaartocht wordt uw barbecue aan boord bereid. Vers van het rooster op uw bord: Drumstick, BBQ-worstje, hamburger, varkenssaté, gepofte aardappel, boerenbrood met kruidenboter, cocktail-, knoflook-, ravigotte-, BBQ- en satésaus. Komkommer-, aardappel-, pruimtomaten- en gemarineerde groentensalade. Voor vegetariërs is er uiteraard een alternatief!

Tijdens de 3 uur durende tocht varen we naar Durgerdam. Onderweg komen we langs het Oostelijk havengebied en gaan we door de Oranjesluizen. Bij Durgerdam aangekomen zal de schipper het anker uitgooien om in alle rust heerlijk te dineren. Genoeg ingrediënten dus voor een schitterende vaart op deze prachtig verbouwde sleper!

Prijs excl. btw: Vanaf € 69,50 p.p.
Aantal: Minimaal 20 personen
Tijdsduur: 3 uur
Inclusief: Boothuur, bediening, barbecue
Deel dit uitje: