Veelgestelde vragen

Wij willen een boot huren met minder dan het aangegeven minimum aantal personen. Is dit een probleem?
Nee, dit is geen enkel probleem. Als u bereid bent voor het vermelde minimale aantal personen te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen de boot huren U kunt ook contact met ons op nemen om te kijken of er een andere mogelijkheid is. We organiseren onze groepsuitjes altijd op maat; op basis van uw groepsgrootte, wensen en budget.

Kunnen personen met een lichamelijke beperking of in een rolstoel ook deelnemen aan de boottocht?
Ja, wij streven er naar om al onze uitjes zo toegankelijk mogelijk te maken. Geef het bij uw offerte aanvraag aan, zodat wij u kunnen adviseren en 100% zekerheid kunnen geven. Indien het niet mogelijk is als minder valide deel te nemen aan het programma, zoeken we graag naar een passend alternatief.

Zijn er vaste begin- en eindtijden voor jullie vaartochten?
Nee, al onze boottochten zijn op maat gemaakt voor u. U kunt dan ook al u favoriete tijden doorgeven. We doen u altijd een voorstel op maat, op basis van uw groepsgrootte, wensen en budget.

In welke talen verzorgen jullie de rondleidingen en uitjes?
Al onze gidsen hebben internationale ervaring, rondleidingen in Amsterdam kunnen dan ook in meerdere talen verzorgd worden. Bij het bespreken van uw wensen voor uw rondvaart in Amsterdam, horen we graag uit welke nationaliteiten uw groep bestaat en wat de voertaal zal zijn gedurende de dag of avond.

Gaat mijn boottocht door bij slecht weer?
Geen nood. Bijna al onze boten zijn overdekt en voorzien van verwarming. Alleen bij het huren van een sloep kan slecht weer roet in het eten gooien. Wordt het weer echt te erg, dan stoppen we ergens voor warme chocomel. Tenzij de uitvoering van uw uitje gevaren voor de gezondheid met zich meebrengt, wordt een vaartocht niet vanwege weersomstandigheden uitgesteld.

Hoe is Amsterdam het makkelijkst te bereiken en wat zijn de parkeermogelijkheden?
Bij het samenstellen van het programma van uw vaararrangement, houden we altijd rekening met de manier waarop u naar Amsterdam komt. Zo bepalen we de keuze van de startlocatie.

Parkeren in Amsterdam is niet goedkoop en een parkeerplaats kunnen we niet garanderen. Als u niet perse met de auto hoeft te komen, kom dan met het openbaar vervoer. U kunt met het openbaar vervoer overal goedkoop, snel en eenvoudig komen. Bekijk de mogelijkheden op bereikbaaramsterdam.nl.

Is een bedrijfsuitje aftrekbaar voor het bedrijf?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar. De belastingdienst zal enkel toetsen of de kosten redelijk zijn. Het uitje moet wel openstaan voor tenminste 75% van het personeel. Dit mag ook gelezen worden als; 75% van de medewerkers die behoren tot een bepaalde eenheid of een bepaald teamverband binnen het bedrijf.