bedrijfsuitje in amsterdam bedrijfsuitjes amsterdambedrijfsuitje amsterdam
Zintuigenspeurtocht

U begint de dag met de zintuigenspeurtocht; een tocht waarbij elk zintuig wordt geprikkeld. Proef, ruik, luister, voel en bekijk de warme buurt op een bijzondere manier. Los alle raadsels op, vind een klein geschenk, raad het likeurtje en geniet onderweg van al het lekkers van Amsterdam. Een tour langs pakhuizen vol specerijen, China Town en de warme buurt. Beleef deze spannende speurtocht waarbij elk team het opneemt tegen de rest. De winnaars wacht een prijs en eeuwige roem.

BBQ boot
Na de speurtocht is het tijd om te genieten van Amsterdam vanaf het water op de barbecueboot. Smeulende kooltjes en een tap aan boord. Zo mooi kan het leven zijn. Puur* Amsterdam organiseert voor u een BBQ door de grachten. Op het rooster diverse soorten vlees, aangevuld met salade, sauzen en brood. Bekijk de stad op haar mooist. Een goed glas in de handen en aardig gezelschap om uw heen. We zorgen voor een overheerlijk menu en op verzoek muzikaal entertainment aan boord. Eet smakelijk en behouden vaart!

Popquiz
U sluit uw uitje af met onze popquiz. Bent u fan van Elvis Presley of toch meer een Rolling Stones fan? Of houdt u helemaal niet van oude muziek en draait u Tiesto grijs? In deze quiz wordt uw muziekkennis van alle tijden getest. U gaat terug naar de jaren van Frank Sinatra, maar ook Lady Gaga komt voorbij. Teambuilding, muziek en lekker samen borrelen? Dan is de muziekquiz echt iets voor u!

Prijs excl. btw: Vanaf € 79,50 p.p.
Aantal: Minimaal 15 personen
Tijdsduur: +/- 6 uur
Inclusief: Likeurtje, snoepjes, specerijen, begeleiding en prijsuitreiking speurtocht, boothuur en BBQ, locatie, presentator en prijsuitreiking quiz.
Deel dit uitje: